test
MENU
  • jobs
  • Events
  • Réservations
test
MENU
  • A propos
  • Menu ►
    • Business Lunch
    • Menu Tentation
    • Suggestions
    • Carte
  • Galerie
  • A propos
  • Menu
    • Business Lunch
    • Menu Tentation
    • Suggestions
    • Carte
  • Galerie
BrasserieMansfeld
  • jobs
  • Events
  • Réservations
3 novembre 2015 by Jean-Michel Zang

La Poitrine de Cochon fermier Bio, Pulpe de Panais

0

et jeunes Carottes glacées, Jus réduit à l’Huile de Truffe blanche (7)

Tweet
Share
Pin it
Previous StoryLe Mignon de Veau en basse température, le Risotto Potiron NEXT StoryLe Filet de Boeuf, l’Os à Moelle rôti,

LEAVE A REPLY: Cancel Reply

You must be logged in to post a comment.

No comments yet.

The sidebar you added has no widgets. Please add some from theWidgets Page

  • Home
  • A propos
  • Galerie
  • Contact
  • jobs
www.brasserie-mansfeld.lu